SYDFYNS HAVKAJAKSYMPOSIUM 2019

Ollerup Havkajakforening


SYDFYNS HAVKAJAKSYMPOSIUM 2019

Sæt kajakken i vandet midt i det sydfynske øhav. Kickstart din sæson med fynsk forår i mesterlære hos nogle af danmarks dygtigste instruktører.

Sydfyns Havkajaksymposium foregår i hjertet af øhavet, med udgangspunkt fra Syltemae Camping, hvor vi både har tid til ø-hop, rul, teknik-nørderi, sauna, bålmad, kajak-polo og kajak-snorkling.

Brug pinsen sammen med roere, som også elsker at have tid i kajakken og som vil lidt mere end hverdagen giver mulighed for. Sammen skaber vi en kajak-lejr, hvor der er plads til fællesskab, fordybelse og friluftsliv.

Allerede fredag eftermiddag kan du være med til at slå lejr i bedste “nak og æd”-stil. Slå dit telt op, vær med til at bygge udekøkken og hæng-ud-område. Sammen indvier vi bålpladsen med et krus øl, så vi er klar til weekenden.

Arrangementet har begrænset deltagerantal og koster 1.250,00 kr inkl. fællesspisning lørdag og søndag aften men ekskl. yderligere forplejning og overnatning.


Tilmelding sker ved betaling her: http://billet.to/s/N59uQyY 

Sydfyns Havkajak Symposium 2019 er et nonprofit arrangement søsat af Jeppe Dandanell Jørgensen og Jonathan Panduro Findalen fra Ollerup Havkajak Forening. Billetindtægter går udelukkende til instruktørlønninger og fællesspisning lørdag og søndag aften.

Evt. Overskud tilfalder Ollerup Havkajak Forening. 


Del siden med dine venner på -